RĂZBOI diplomatic Turcia-Olanda. Palada, scenariu BOMBĂ: Așa a ieșit și Iohannis președinte

Scandalul diplomatic dintre Turcia și Olanda ia amploare. Mirel Palada a comentat situația tensionată dintre Turcia și Olanda., dând exemplul alegerilor din prezidențiale și parlamentare din România.

După ce autoritățile olandeze au expulzat un ministru turc care nu a fost lăsat să participe la un miting în Rotterdam înaintea referendumului organizat de Erdogan, tenisiunile au escaladat. S-au înregistrat proteste ce au degenerat în violență, atât în Rotterdam cât și la Ankara sau Istanbul.

Mirel Palada a comentat pe pagina personală de Facebook situația:

”Si partea si mai misto stiti care e? Ca oficialul turc s-a dus in Germania si in Olanda sa participe la niste mitinguri cu CETATENI turci, nu doar cu simpli etnici turci, fara de cetatenie. Pe teme de politica interna a Turciei. Cu turci care au voie sa voteze la referendumul ce se va organiza in curind in Turcia.

E ca si cum olandezii si germanii si francezii si englezii si italienii s-ar fi implicat in diaspora romaneasca, la alegerile prezidentiale sau parlamentare, spunind tefeleilor din strainatate ce sa voteze, cum sa voteze, cu cine sa se intilneasca din Romania si cu cine nu au voie.

Da' ia stai asa. Chiar s-au implicat... Iohannis cum credeti ca a iesit presedinte? Niste principiali. Niste imperialisti. Va place democratia, nu-i asa? Dar dreptatea? Ce va mai place sa fiti calariti de neo-colonialisti, mama voastra de tefelei naivi”, a scris Mirel Palada.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel