Fază ciudată în scandalul cu vloggerița Tequila. Au apărut noi imagini. Reacția bărbatului cu care s-a certat

Vloggerița Tequila a povestit pe contul ei de YouTube că a fost bătută pe stradă, pe 26 mai, de un bărbat din cauza unui loc de parcare.

Noile imagini date de Antena 3 arată cum fata îl atacă pe respectivul dezvoltator imobiliar cu un spray lacrimogen. Bărbatul cu care vloggerița Tequila s-a certat a făcut primele declarații.

”A parcat pe o rampă pentru persoanele cu dizabilități, distrugând efectiv rampa. Din imaginile pe care vi le-am pus la dispoziție reiese că nu am avut decât o discuție cu dumneai. Se vede că mi-a dat cu sprayul lacrimogen în față. Eu nu am atacat pe nimeni! Am lăsat imaginile de pe camerele de supraveghere să vorbească pentru mine”, a zis bărbatul la Antena 3.

”Am ridicat vocea la dumneai în momentul în care a scos telefonul mobil să mă filmeze pe o proprietare privată. I-am dat peste telefon ca să nu ma mai filmeze. Dânsa a venit prin spatele meu și mi-a dat cu spray lacrimogen, după care am intrat în birou pentru că nu mai vedeam”, a mai spus bărbatul.

”Mă pufnește râsul când mă uit ce se spune la televizor despre acest scandal. După ce mi-a dat cu spray, se poate vedea pe imagini că am intrat în birou unde am căzut și am rămas acolo. În imagini se vede clar cum fata fuge pe o stradă din spatele complexului. Nu a atins-o nimeni. A fugit singură. Ce declară dumneai... e treaba ei. Eu am făcut o plângere la Poliție. Înțeleg că și ea a făcut o plângere. Vedem ce se va întâmpla”, a adăugat bărbatul în emisiunea Mihaelei Bîrzilă de la Antena 3.

Poliția Ilfov a deschis dosar penal după ce fata a zis că a fost bătută în plină stradă

Săptămâna trecută, poliţiştii postului de poliţie Chiajna au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că o femeie, în timp ce se afla pe o stradă din localitate, pe fondul unui conflict spontan a fost lovită şi înjurată de un bărbat. Acesta i-a lovit şi telefonul.

În dosar, poliţiştii din Chiajna fac cercetări pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi distrugere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel