Constantin Boșcodeală (PSD): Chiar credeți că toți suntem romi și țărani?

Liderul PSD de Buzău, Constantin Boșcodeală, pe o pagină specială le răspunde oamenilor la întrebări pe diferite teme.

VEZI ȘI: Sorina Matei, despre Constantin Boșcodeală: Când l-am văzut, am râs

De cele mai multe ori, primarul Buzăului le spune locuitorilor orașului fie că a luat la cunoștință problemele lor, fie că rezolvarea nu este de competența instituției pe care o conduce.

În cele ce urmează vă oferim o solicitare trimisă de un buzoian. Răspunsul lui Constantin Boșcodeală a fost surprinzător: "Dumneavoastră chiar credeți că toți suntem romi și țărani?".

Iată despre ce este vorba:

Sesizare: ,,Domnule primar, să înțeleg că depromisă cu surle și trâmbițe din 2008 (ce-ați mai păcălit lumea!) s-a ales praful! N-ati găsit nicio firmă, nici finanțare! Dacă nu o să gasiți, caci văd că de fonduri europene nu vorbiți, spuneți-mi și mie ce strategie aveți, pentru că, de-ați circula prin orașul ăsta, ați vedea că străzile sunt zob! Să nu mai spun că de 18 ani de făceați naibii câte o stradă principală în fiecare an cu o firmă serioasă, nu cude la Urbis, și era rezolvată rezonabil problema! Dar dumneavoastră ați frecat parcurile alea, tot cu băieții de la Urbis, că de, sunteți tovarăși de hoții, că de, cine dracu stă să numere panseluțele! Binevoiți să răspundeți, totuși, ce strategie aveți, pentru secolul ăsta, nu pentru pensia dumneavoastră, care sperați să v-o luați de la Primărie! De fapt, în orașul ăsta de rromi și țărani, cine să vă tragă la răspundere, ăștia care venind din noroi se bucură că au văzut un pic de asfalt???!!! FELICITĂRI CĂ I-AȚI PROSTIT DE ATÂTEA ORI!".

Răspuns: ,,Strategia o gă­siți pe site-ul Primăriei. Dumneavoastră chiar credeți că toți suntem romi și țărani?".

Sursa: www.domnuleprimar.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel