Rareș Bogdan, jigniri la adresa PSD la mitingul PNL din 5 mai de la Focșani - video

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a adus jigniri pe bandă rulantă liderilor PSD la mitingul PNL de la Focșani organizat duminică, 5 mai.

Rareș Bogdan, pe un ton ridicat, i-a jignit pe liderii PSD. Numărul 1 PNL la alegerile europarlamentare 2019 a zis că Liviu Dragnea vrea să aducă aurul României din Londra în țară pentru a-și repara dinții cariați, iar pe Codrin Ștefănescu l-a numit cap de cauciuc.

”PSD nu are capacitatea de a conduce România. Nu poți conduce România cu Carmen Dan care a gazat oameni pe 10 august, cu Codrin Ștefănescu - cap de cauciuc, cu bolșevicul Nicolicea, cu Marian Oprișan. România va fi condusă de liberali. Nu v-ați săturat ca de doi ani și jumătate să vorbim despre drepturile infractorilor, de pușcării și despre cum au fost nedreptățiți toți liderii PSD? În democrație, hoții stau la pușcărie. PSD a eliberat 14.300 de infractori dintre care 900 s-au întors înapoi. 600 dintre ei sunt violatori și pedofili. După ce au modificat, în Parlament, Codul Penal și Codul de Procedură Penală, se pregătesc să mai elibereze 4500 de infractori. Vor să transforme România într-un Rai al infractorilor”, a zis Rareș Bogdan la mitingul PNL de la Focșani din 5 mai.

Iată imagini de la mitingul PNL din Focșani din data de 5 mai:

Mitingul de lansare a candidaților PNL la alegerile europarlamentare are loc, duminică, la Focșani, începand cu ora 16.00. La eveniment participă președintele PNL Ludovic Orban, secretarul general al PNL Robert Sighiartău, alături de candidați ai partidului la alegerile europarlamentare printre care Siegfried Mureșan, Rareș Bogdan și Violeta Alexandru.

Duminică, în municipiul Focşani, pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a manifestărilor electorale, măsurile de ordine şi siguranţă vor fi asigurate de Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău, care recomandă participanţilor să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi ale organizatorilor, să nu se prezinte la miting în stare de ebrietate şi să nu aibă asupra lor obiecte interzise.

se actualizează

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel