Raluca Turcan, vicepremier în Guvernul Orban. Surse Antena 3

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Raluca Turcan va fi nominalizată vicepremier în Guvernul Ludovic Orban, potrivit unor surse Antena 3. 

Raluca Turcan ar urma să ocupe fotoliul de vicepremier în formula de guvern la care lucrează Ludovic Orban, anunţă Antena 3 care citează surse politice. Potrivit sursei citate, din Guvernul Orban ar mai putea să facă parte Lucian Bode - Transporturi, la Dezvoltare - Robert Sighiartău, la Agricultură - Emil Dumitru, la Interne - Laurenţiu Leoreanu şi Violeta Alexandru la Ministerul Muncii.

În altă ordine de idei, Ludovic Orban, s-a declarat încrezător, miercuri, că partenerii care au contribuit la succesul moţiunii de cenzură vor susţine învestirea Cabinetului său în Parlament, pentru că altfel rămâne la putere Viorica Dăncilă.

"Astăzi avem discuţii cu delegaţia care reprezintă PMP. (...) Avem programate discuţii cu toţi partenerii care au contribuit la succesul moţiunii de cenzură şi vom discuta cu fiecare în parte. Eu sunt încrezător că partenerii care au contribuit la succesul moţiunii de cenzură vor susţine învestirea guvernului în Parlament pentru că altfel rămâne la putere Viorica Dăncilă şi nu văd motive serioase pentru a nu susţine învestirea guvernului, cu atât mai mult cu cât cu o parte din ei colaborăm de la începutul legislaturii şi suntem practic în Opoziţie, iar cu ceilalţi colaborăm de o bucată de timp, timp în care au văzut cine suntem şi ce putem. Nu văd absolut niciun fel de piedică peste care să nu putem trece în a putea genera majoritatea necesară învestirii guvernului", a afirmat Orban, la Palatul Parlamentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel