Raluca Turcan face praf PNL. Referire la Alina Gorghiu

Raluca Turcan, președinte interimar PNL, a criticat Partidul Național Liberal, făcând astfel referire la fosta conducere a partidului.

"Mi-a părut rău că, în ultima perioadă, PNL nu a mai fost preocupat de ceea ce așteaptă oamenii de la partidul nostru. Mă refer la oamenii de afaceri despre care am fi putut vorbi mult mai mult în campania electorală. PNL are modele de succes în administrația publică locală", a zis președintele interimar PNL.

Raluca Turcan a fost întrebată cum vede declarația lui Ludovic Orban care a spus că mii de membri pleacă lunar din PNL. Aceasta a răspuns: "Ca să plece mii de membri, trebuie să ai o bază de date cu mii de membri și să constați. Am văzut că bazele de date ale PNL sunt cam praf. Este o realitate pe care putem să o demonstrăm cu cifre. Așadar, cred că retorica de campanie trebuie ponderată", a spus Raluca Turcan.

În plus, aceasta a fost întrebată cum comentează declarația Alinei Gorghiu care a zis că relația PNL cu președintele Klaus Iohannis ar trebui îmbunătățită.

"Nu am urmărit declarația doamnei Gorghiu, dar mă bucur că este prezentă în spațiul public. Mi-aș dori mult ca Alina și alți colegi să corecteze ce nu a funcționat până acum. PNL trebuie să aibă ca prioritate să întărească politica președintelui Iohannis pentru a-și respecta angajamentul în fața a 6,2 milioane de oameni, de a pune în aplicare un program de țară. Klaus Iohannis nu a fost votat pentru că a fost primar al Sibiului, ci pentru că a mers în fața oamenilor cu un program de țară în care foarte mulți și-au regăsit perspectivele de bunăstare. Așadar PNL este obligat să aibă o relație bună cu președintele pentru a respecta programul de țară", a replicat Raluca Turcan în cadrul unei conferințe de presă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel