Raed Arafat, în război cu mai mulți jurnaliști: Manipulare. Foarte grav

Raed Arafat s-a arătat dezamăgit de jurnaliștii care au manipulat populația după tragedia de la Colectiv, acesta referindu-se la episodul cu morții ascunși.

"Știu sigur că ce s-a răspândit despre ascunderea numărului cadavrelor și așa mai departe, pot să spun că nu e adevărat", a declarat Raed Arafat, arătându-se dezamăgit că aceste informații au fost vehiculate de oameni care au o voce credibilă.

"Acest lucru înseamnă o manipulare. Folosirea cadavrelor ascunse este un lucru care, în inventarul României, există. Asta a fost grav. Că apar legendele e una, dar când îți apar din partea unor jurnaliști, când se fac talk-show-uri pe chestia asta, și sunt sunat și intru în direct fără să știu măcar că am intrat, doar mă trezesc că sunt în interiorul show-ului, și sunt confruntat în public cu situația asta ... totuși, a fost o mișcare pe care populația a fost deșteaptă ca să o înțeleagă".

Întrebat ce conotație dă acestor informații, Arafat a spus că este aceea a "manipulării și dezinformării" și că s-a încercat să se creeze o emoție la populație, notează Evenimentul Zilei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel