Raed Arafat, despre cazul femeii care s-a aruncat de pe un bloc din Capitală

Raed Arafat, a declarat, făcând referire la femeia din Capitală, care s-a aruncat de pe un bloc de 8 etaje de pe Calea Victoriei, că în final, perna are un efect limitat, iar persoanele care vor să se omoare, vor face acest lucru în final, în ciuda eforturilor depuse de negociatori.

În acest caz se va face o anchetă, a mai susținut acesta, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii "Special B1", difuzată la B1 TV.

"Primul lucru să subliniez că acum avem o comisie care va face tot filmul situației pentru a vedea dacă au fost probleme peste procedură. În astfel de situație, o persoană care dorește să se sinucidă și nu mai face apel pentru ajutor înseamnă că va fi o persoană cu care va fi greu de lucrat. Negociatorul crează o relație umană cu ea dacă reușește. Informațiile pe care le am de la colegii de la ISU: au avut o platformă de înălțare de salvare, dar persoana, văzând dacă oricine ar fi vrut să o salveze, se agita. Au adus perna acolo cu o oră jumătate înainte să se sinucidă. Umflarea pernei putea să îi atragă atenția. Când a văzut acea situație: lumea se agita și ea s-a agitat, și mai târziu s-a aruncat. Perna are un efect limitat. Este calculată pentru o persoană cu aproximatv 100 de kg, de la o distanță de 20-25 de metri. Dacă persoana vrea să se omoare, dacă vede altă persoană, oricum se mută și se aruncă", a declarat acesta.

Raed Arafat a mai subliniat faptul că negociatorul încearcă să convingă o persoană să nu recurgă la un gest extrem, dar nu are întotdeauna succes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel