Raed Arafat, cetăţean de onoare al judeţului Suceava: Avem un singur interes

Raed Arafat a participat, marţi, la inaugurarea Unităţii de Primire Urgenţe (UPU) Suceava, după încheierea unui proiect de modernizare şi extindere, ocazie cu care i s-a conferit titlul de cetăţean de onoare al judeţului pentru contribuţia importantă în realizarea acestuia şi sprijinul constant pe care l-a dat Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU).

Sunt onorat şi ca, de obicei, consider că diploma de cetăţean de onoare înseamnă recunoaşterea efortului întregii echipe. Singur nu poţi avea decât idei, dar pentru a face ceva e nevoie de echipă. Am avut norocul să am lângă mine oameni care să creadă şi să meargă mai departe. Suntem la masa autorităţi judeţene şi locale, medici, pompieri şi avem un singur interes: cel de a servi foarte bine pe cei care au nevoie, a spus Arafat, subliniind că Suceava este primul judeţ care-i conferă acest titlu.

El a felicitat echipa de la Suceava care s-a implicat în realizarea acestei investiţii, în valoare totală de peste 13 milioane de lei, arătând că, în acest moment, UPU Suceava devine un etalon de referinţă în ţară.

'Eforturile făcute de minister, de autorităţile judeţene şi de toţi colegii din sistem au dus ca aici să aveţi modelul aproape complet de lucru (...) Asta arată că se poate, iar cine spune că nu se poate să faci şi să realizezi, înseamnă că nu vrea să facă asta. În echipă putem ajunge unde am ajuns, azi, aici, a afirmat Arafat. La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Ioan Cătălin Nechifor, i-a mulţumit lui Raed Arafat pentru încăpăţânarea de a se implica, a iniţia şi dezvolta permanent sistemul de urgenţă din România, în ciuda criticilor şi ameninţărilor.

[citeste si]

Azi e un moment important în istoria spitalului de la Suceava. E o unitate modernă care are un naş în persoana domnului Arafat (...) Avem la Suceava o unitate gândită modernist şi într-o dinamică normală de lucru. Dotarea este de excepţie în momentul ăsta (...) Suceava, ca spital judeţean, şi-a multiplicat adresabilitatea în ultima perioadă şi asta înseamnă un efort foarte mare pentru medici şi personalul medical. Pentru tot ce faceţi vă mulţumesc. Romania ar fi arătat cu totul diferit dacă nu erau şi oameni încăpăţânaţi şi care ştiau că vor fi atacaţi şi amenintaţi pentru ceea ce fac, a spus Nechifor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel