Raed Arafat a intrat nervos în direct! Ce a făcut Mădălin Ionescu

Raed Arafat
Raed Arafat

Raed Arafat a intrat nervos, în direct la Wowbiz, după ce Mădălin Ionescu a difuzat un interviu cu o persoană anonimă care susținea că în incendiul de la Colectiv au murit 63 de oameni.

Postul a difuzat un interviu cu un presupus cadru medical, care a vrut să-și păstreze anonimatul, și care spune că de fapt în incendiu au murit 63 de persoane, iar oamenii „și-au îngropat copiii sub amenințări politice". Interviul a fost difuzat aseară, cu o persoană care stătea în umbră pentru a nu fi recunoscută, scrie Pagina de Media.

La emisiune a mai fost invitat și Christian Sabbagh, unul dintre jurnaliștii care au ajuns pe 30 octombrie la locul tragediei. Secretarul de stat Raed Arafat a intrat în direct prin telefon pentru a lămuri situația.

„Cei care comenteaza acest lucru cu numarul decedatilor nu sunt normali. Trebuie sa fim foarte atenti ce manipulari se fac. Aceasta persoana, daca vorbeste adevarul, va trebui sa se duca la procuratura imediat. Acum sa mearga la Parchet", a spus Arafat în emisiune.

„Chiar cred că suntem într-o mascaradă cu chestiunea asta și e o mascaradă care nu are absolut niciun rost", a mai adăugat acesta vizibil enervat. -

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel