Raed Arafat: Controalele de prevenire a incendiilor la metrou vizează şi spaţiile comerciale

Controalele de prevenire a incendiilor efectuate la staţiile de metrou din Capitală vizează şi spaţiile comerciale situate pe căile de acces, a declarat joi Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din MAI.

'Încă sunt acţiuni de control, nu este gata raportul, când avem concluziile finale le vom da publicităţii. Mai durează o săptămână sau două. Verificarea de prevenire înseamnă verificarea căilor de evacuare, absolut totul, care include şi spaţiile comerciale care sunt în zonele respective, care blochează căile. Când avem date vom comunica', a precizat Arafat, într-o conferinţă de presă.

ISU Bucureşti-Ilfov a demarat în această lună o serie de controale inopinate pentru prevenirea situaţiilor de urgenţă, simultan, la toate staţiile de metrou din Capitală. Pe timpul verificărilor se urmăreşte modul de respectare a normelor de apărare împotriva incendiilor, modul de realizare a accesului călătorilor la căile de evacuare, existenţa personalului care dirijează fluxul de călători pe direcţiile de evacuare, asigurarea dotării cu mijloace de stingere a incendiilor, asigurarea accesului autospecialelor pentru intervenţie în situaţii de urgenţă.

Activităţile de verificare şi control sunt efectuate de specialişti ai ISU Bucureşti-Ilfov, din cadrul structurilor de prevenire a incendiilor şi de intervenţie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel