Radu Tudor, banc tare cu un francez, un german și un român la vaccinare. Ce a întrebat românul

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Radu Tudor a spus un banc tare cu un francez, un german și un român la vaccinare și întrebările pe care aceștia le-au pus în momentul în care s-au imunizat.

"Este un banc care circulă pe internet cu francezul, cu germanul şi cu românul care se duc la vaccinare şi ce întrebări are fiecare. Francezul zice: "Aş putea să merg la muncă mâine de dimineaţă? Nu aş vrea să lipsesc, am un salariu bun" - "Da, da! Puteţi să mergeţi. Luaţi un paracetamol şi totul e ok”. Neamţul zice: "Aş putea să fac activitate fizică? Am de făcut în atelier, trebuie să repar maşina." - "Sigur! Dacă vă simţiți obosit, luaţi o pastiluță şi vă simţiţi bine." Ce întrebare a pus românul: "Pot să beau după ce am făcut vaccinul?". Este exact ce i s-a întâmplat acelei doamne de la centrul de vaccinare românesc", a spus Radu Tudor, în emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

Într-un centru de vaccinare de la noi din țară, un român care venise să se imunizeze a fost curios dacă mai poate bea după vaccin. Și nu este banc! Pură realitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel