Radu Tudor anunță ce funcție țintește Traian Băsescu

Radu Tudor, jurnalist Antena 3, susține că fostul președinte Traian Băsescu vizează o funcție-cheie pentru a pune presiune și pentru a lansa informații bombă despre SRI și DNA.

Pe 12 iunie lansa în premieră informația: Traian Băsescu vizează funcția de președinte al Comisiei parlamentare de control a SRI în noul Parlament, pentru a pune presiune și pentru a lansa informații bombă despre SRI și DNA, instituții care se află la originea unor dosare solide făcute rudelor și apropiaților fostului președinte.

Ieri, Băsescu a confirmat: Dacă intră în Parlament cu Traian Băsescu pus în cap de listă la Senat, PMP va susține orice majoritate care îi va oferi lui Băsescu președinția Comisiei de control a SRI. Fostul președinte vrea să pornească o campanie parlamentară anti-SRI și anti-DNA din decembrie, a declarat Radu Tudor, duminică, în emisiunea Punctul de întâlnire", de la Antena 3.

Invitat în emisiune, Cezar Preda, membru al Comisie de control parlamentare a SRI, a fost rugat să comenteze în legătură cu acest subiect.

"De ceva timp, de când sunt anumite probleme în zona prietenilor fostului președinte, domnia sa are constant această abordare a lipsei de control. Oricât s-ar strădui, n-o să mă convingă să devin obraznic în privința domnia sale, deși ar merita. Nu poate să-și propună după 10 ani de președinte, când ești comandantul suprem al Armatei și al tuturor instituțiilor de forță ale statului să aștepți să vii în Parlament ca să controlozei civil această activitate", a comentat Cezar Preda.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel