Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, interviu. Informații cu impact major

Scutaru Cristina / 12 iul 2018 / 18:30 Salveaza PDF Comentarii
Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, interviu. Informații cu impact major
Descriere foto: Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, interviu. Informații cu impact major

Ștefan Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, este invitat la interviurile DC News.

Emisiunea cu Ștefan Radu Oprea va fi difuzată vineri, 13 iulie, de la ora 11:00, atât pe pagina de Facebook DC News, cât și pe Youtube, în acest articol.

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat va discuta despre cele mai importante subiecte din sfera domeniului său de activitate.

Programul Start-up Nation

Programul de Guvernare 2018-2020: ”Vom susține antreprenorii tineri prin intermediul programului Start-up Nation - și nu numai - prin finanțarea nerambursabilă cu 200.000 lei pentru fiecare startup, fără a fi nevoie de cofinanțare. Programul conține date exacte: 10.000 de start-up-uri finanțate anual, costuri 0 pentru înființarea acestora, dar și accesarea programului online.

Costurile anuale ale acestui program vor fi de aproximativ 2 mld. lei, dar prin efectele de multiplicare, urmare a creării a peste 100.000 de noi locuri de muncă în următorii 4 ani de zile, doar prin aceste startup-uri, dar și a economiei în ansamblul ei, peste 30% din cele 2 mld. lei se vor reîntoarce la stat, sub formă de taxe și impozite." Despre acest subiect va vorbi, în exclusivitate, ministrul Ștefan Radu Oprea la DC News.

 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24