Radu Mazăre, urmărit penal într-un nou dosar, de DNA Constanța

Primarul Radu Mazare s-a prezentat vineri la sediul DNA Constanța, unde i s-a adus la cunoștință că este urmărit penal într-un nou dosar. 

"A durat puțin și am ieșit pe ușile din față", a declarat Radu Mazăre, după ce a stat în fața procurorilor doar 5 minute.

Primarul municipiului Constanța a explicat, ulterior, motivul pentru care s-a prezentat la DNA: "Mi s-a adus la cunoștință că s-a pus în mișcare urmărirea penală pentru terenul de la Castelu, vândut în 2004, pentru terenul de la Cazinou, ăla pentru care sunt în proces la București, în 2007, pentru că nu am dat afară funcționarii publici în 2008 și pentru că Primăria nu a executat o hotărâre de instanță, unde noi spunem și cei din subordinea mea că nu putea fi executată. Toate sunt pentru abuz în serviciu, clar. S-a pus în mișcare urmărirea penală, adică este ultima fază înainte de trimiterea în instanță", a declarat Mazăre, la ieșirea din sediul DNA Constanța. 

Legat de terenul de la Castelu, Mazăre a precizat că "DNA a făcut o expertiză cu un expert din Piatra Neamț, care spune că, spre exemplu, la terenul care este în jurul Castelului a fost subevaluat, dacă acolo s-ar fi construit un ansamblu rezidențial, terenul nu ar fi fost 24 de euro, ci 94. Sigur că acolo nu era pus, sigur că este monument istoric, sigur că este iarbă cum este și acum". 

De altfel, înainte de a se prezenta în fața procurorilor, Mazăre le-a declarat jurnaliștilor că a venit pregătit și de această dată, cu geanta: "Nu știu ce se va întâmpla, eu am venit tot cu geanta. Să vedem. Sunt acuzat doar eu", a spus Mazăre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel