Radu Mazăre, reținut. Ce spun Codrin Ștefănescu și Ioan Ghișe

Codrin Ștefănescu și Ioan Ghișe au făcut primele comentarii după reținerea lui Radu Mazăre în cadrul emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3. 

"Radu Mazăre a fost un personaj vânat de către sistemul lui Traian Băsescu timp de zece ani. A fost printre puținii care a avut curajul să-i răspundă lui Traian Băsescu și să fac haz de necaz. Atât de multe dosare i-au deschis lui Radu Mazăre încât nici nu mai știu ce să mai spun, însă se pare că până la urmă vânătorii și-au agățat vânatul", a comentat Codrin Ștefănescu, secretar general al PSD, la Antena 3, în emisiunea "Subiectiv" de la Antena 3, moderată de Răzvan Dumitrescu. 

DNA OFICIAL: De ce a fost reținut Radu Mazăre

Senatorul Ioan Ghișe a completat: "Că primarul Radu Mazăre a fost vânat de regimul Băsescu nu mai e o noutate, problema este dacă sunt probe pentru responsalizare juridică. Gândindu-ne la ce se petrece în aceste luni de după alegerile prezidențiale, de fapt asistăm la un fenomen numit generic de către presă ca fiind lupta anticorupție este de fapt expresia modului cum corupția a fost protejată de către Parchet și servicii timp de zece ani. Acum se aruncă pe masă dosarele blocate ani de zile". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel