Radu Cristescu, secretar de stat în Ministerul Energiei

Fostul vicepreședinte al PMP, actual membru PSD, Radu Cristescu a fost numit de către premierul Viorica Dăncilă în funcția de secretar de stat la Ministerul Energiei, potrivit unei decizii publicate, miercuri, în Monitorul Oficial.

„În temeiul art. 29 și al art. 31 lit. d) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, prim-ministrul emite prezenta decizie. Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Radu-Mihai Cristescu se numește în funcția de secretar de stat la Ministerul Energiei”, se arată în decizia publicată în Monitorul Oficial, citată de Mediafax. 

Pe 22 mai, Radu Cristescu a fost exclus din PMP, şi demis din funcţia de vicepreşedinte, în şedinţa Consiliului Executiv Naţional al partidului, de către Traian Băsescu.

Motivul excluderii a fost atacul la adresa lui Eugen Tomac, Băsescu cerându-i atunci lui Cristescu să vină cu probe pentru afirmaţiile făcute.

Pe 4 august, fostul vicepreşedinte al PMP Radu Cristescu a anunţat, pe Facebook, că a acceptat invitaţia Vioricăi Dăncilă de a se alătura PSD, un partid care se schimbă şi în a cărei schimbare crede.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel