Radu Buzăianu, după moartea Cristinei Țopescu: Aceștia mă enervează cel mai rău!

Radu Buzăianu
Radu Buzăianu

Jurnalistul Radu Buzăianu a spus ce îl deranjează cel mai tare cu privire la subiectul morții Cristinei Țopescu și a oamenilor care ar profita în urma acestui tragic eveniment.

'Și mai apare o categorie de comentatori ai momentului. Cei care văd în decesul acesta un prilej. De exemplu, își fac comentariul în așa fel încât, în timp ce o apreciau pe jurnalista Cristina Țopescu, în timp ce erau covârșitori în legătură cu profesionalismul ei, fac și un mic “product placement”:

“Ultima dată am vorbit cu ea când mi-am lănsat cartea”. Și dau numele cărții. Poate chiar și editura. Pe doi i-am auzit cu această jonglerie. Și n-am ascultat mulți că mai am și altă treabă.

Și acum, se prefațează o altă năvală. Cea a celor care lucrau în televiziune. Și acum nu își mai găsesc de lucru. Și iată un prilej, arătându-se îndurerați, să amintească de ei. Ei, profesioniștii, iată, sunt dați la o parte. Cum a fost și Cristina Țopescu, ați văzut. Bagă așa capul în fotografia asta mortuară.

Ăștia mă enervează cel mai rău. Care văd într-un deces un prilej să se anunțe cu ceva.' a scris Radu Buzăianu, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel