Radu Berceanu : MRU avea un guvern de pafariști

Radu Berceanu a declarat, într-un interviu, că Mihai Răzvan Ungureanu a avut un ”guvern de pafariști”.

Radu Berceanu a comentat afirmația lui MRU conform căreia a fost trădat de PDL.

”Eu cu Blaga prin Senat ne dădeam duhul să vorbim cu unul cu altul. Dar vine un senator de Slatina, de-al nostru, și spune că el votează cu alții pentru că nu l-a băgat nimeni în seamă. I-am spus să vorbească cu Blaga. "Ce să vorbesc cu Blaga? Cu el vorbesc în Senat. Eu vreau să vorbesc cu premierul, cu un ministru". Guvernul era ocupat. Cu ce, nu știu.

Ungureanu a pierdut pe mâna lui. Era prea sus. Se credea cu Bodo Hombach sau pe la SIE, într-un alt mecanism. Dacă avea o majoritate de 65%, stătea liniștit. Dar când ești la limită, te ocupi de asta cu toți miniștrii tăi, cu toată colecția ta de "pafariști". Un ministru care știe că vine moțiunea discută la grupul parlamentar să vadă ce probleme sunt, care cum votează. Și apoi spun că au fost trădați. Pe naiba.

VEZI ȘI: Berceanu, atac dezlănțuit la Băsescu: Cum să ai tupeul, nesimțirea să ...?

Așadar, PDL l-a făcut premier, ce neam de neamul lui nu a fost și nici nu va mai fi vreo 50 de generații de acum încolo, și când a văzut că partidului ăsta, cu bune și cu rele, îi era greu, n-a venit să pună umărul, să muncească, cum a făcut Predoiu.

Dacă făcea chestia asta era de mult președintele PDL și candidatul PDL la prezidențiale. Eu l-am chemat în partid, să construim. Dar m-am săturat de "secuviniști". E plin pământul de "secuviniști". L-am auzit și pe Baconschi spunând "eu sunt un brand în sine". În clipa aia partidul zice: "ești un brand în sine? Ia du-te tu cu brandul tău și fă campanie la Dăbuleni. Să vezi tu cum rupi tu pământul cu brand-ul tău la Dăbuleni!", a spus Radu Berceanu într-un interviu pentru ziare.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel