Putin susține că nu a refuzat niciodată o întâlnire cu președintele Zelensky

Vladimir Putin, Președintele Rusiei
Vladimir Putin, Președintele Rusiei

Putin susține că nu a refuzat niciodată o întâlnire cu președintele Zelensky. 

O întâlnire între liderii rusi și ucraineni, Vladimir Putin și Vladimir Zelensky, doar pentru a face schimb de opinii, ar fi contraproductivă în acest stadiu, a declarat luni ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.

”Președintele Putin a spus că nu a refuzat niciodată să se întâlnească cu președintele Zelensky. Singurul lucru pe care îl consideră fundamental important este că aceste întâlniri sunt bine pregătite. Acum situația este așa, iar această situație de criză în Ucraina, conflictul intra-ucrainean, el s-a maturizat atât de mult în toți acești ani încât s-au acumulat un număr imens de probleme, așa că doar întâlnirea și schimbul de „ce crezi, ce cred eu” va fi pur și simplu contraproductiv acum.”, a spus Lavrov într-un interviu acordat mass-media sârbă.

VEZI ȘI: Roman Abramovich, întâlnire cu Vladimir Putin, la Moscova. I-a înmânat un bilețel scris de Volodimir Zelenski

Lavrov, declarații stupefiante. Se laudă că Rusia negociază, dar recunoaște că își urmăresc doar propriile interese

”Nu degeaba, când partea ucraineană a venit la noi imediat după începerea operațiunii militare speciale și s-a oferit să negociem, am fost de acord, aceste negocieri au continuat și continuă acum cu o serie de videoconferințe. Suntem interesați să vedem că aceste discuții culminează cu un rezultat. Un rezultat care va atinge obiectivele noastre principale.”, a spus Lavrov.

Lavrov acuză soldații ucraineni de ”naziste de război”

Lavrov, în stilul său caracteristic, a acuzat soldații ucraineni de „naziste de război”, uitând, evident, să spună ce fac rușii în Ucraina, că ei sunt cei care au invadat o țară independentă și că au omorât civili și au distrus clădire rezidențiale, școli și spitale.

El a adăugat că denazificarea și demilitarizarea sunt elemente obligatorii pentru Rusia în viitoarele acorduri cu Ucraina. Potrivit acestuia, reprezentanții batalioanelor naționale din Ucraina ”învață în practică metodele naziste de război”. ”Dacă ați văzut cum naziștii ucraineni din batalionul Azov sau Aidar tratează prizonierii de război ruși acum, cred că totul vă va deveni clar”, a mai spus Lavrov, potrivit Interfax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel