Puterea dragostei, emisiune nouă la Kanal D. Unde te poți înscrie

Kanal D
Kanal D

Kanal D pregătește un format internațional, „Puterea dragostei"/„Power of Love", un reality show matrimonial adaptat dinamismului vieții cotidiene moderne.

Participanții la acest nou show matrimonial vor avea șansa de a trăi magia iubirii și de a-și schimba cu adevărat viață. Șapte femei și șapte bărbați vor locui separat, dar își vor putea petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească.

În călătoria participanților spre găsirea dragostei adevărate, un rol important îl va avea și publicul, cei de acasă având dreptul să își voteze concurentul favorit. În fiecare săptămână, participantul, bărbat sau femeie, care atrage cele mai multe voturi din partea publicului va primi un premiu în bani. Fiecare concurent va putea câștiga simpatia celor de acasă prin modul în care se comportă atât în casă, cât și în afara acesteia.

Întrebarea pe care o generează reality-ul și miza acestuia transformă formatul într-un adevărat experiment social: este posibil să se nască iubirea adevărată între oameni care nu se cunosc și care sunt nevoiți să interacționeze doar câteva ore pe zi?  

Înscrieri

Toți cei care au împlinit vârstă de 18 ani și care au curajul să trăiască o experiență unică a iubirii în față camerelor se pot înscrie la casting accesând www.putereadragostei.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel