Ce spune Funar despre Dacian Cioloș

Dacian Cioloș pare a avea reale dificultăți în ceea ce privește originea sa pe scena politică. 

În luna decembrie, Cioloș spunea, într-un interviu că: „Eu nu am fost membru de partid, nu am fost membru al PUNR-ului, nu am nici o solicitare de adeziune, nu am carnet de partid, nu am plătit cotizație niciodată". Insă un document buclucaș a apărut în spațiul public conform căruia acesta a activat în rândurile PUNR-ului, fiind chiar președinte al Organizației de Tineret, în anul 1995. Liderul Plus s-a remarcat și a fost ales în structurile de conducere la Vatra Românească și PUNR, scrie Antena 3.

Mărturie stă chiar declarația lui Gheorghe Funar, fost președinte UNPR:

Dacian Cioloș mi-a fost student în perioada 1990-1992. El a fost liderul studenților din anul lui de studii la Horticultură. Am colaborat foarte bine cu el în perioada sudenției. Apoi, am fost ales primar și a venit în vizită la mine. L-am întrebat ce face, unde lucrează, mi-a spus că e șomer și că mă roagă să-l ajut să lucreze undeva. Și a doua zi l-am angajat la Primăria Municipiului Cluj-Napoca, a lucrat un an și jumătate în domeniul în care s-a specializat”.

Tot domnia-sa a mai declarat:

„Marea majoritate a intelectualității din acea perioadă și foarte mulți studenți au făcut parte din Uniunea Vatra Românească și din PUNR, care era brațul politic al Vetrei Românești. Din câte îmi amintesc, Dacian Cioloș e unul dintre tinerii care s-a remarcat și a fost ales de către colegii lui în structurile de conducere la Vatra Românească și PUNR. Nu știu de ce acum uită sau nu vrea să-și amintească. Eu mă mândresc că am fost printre fondatori”, a încheiat fostul președinte PUNR, conform Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel