PSD, nouă remaniere guvernamentală. Chirieac, scenariu negru: Nu face altceva decât ca unda de șoc să se repercuteze

Denisa Zamfir / 21 iun 2019 / 21:34 Salveaza PDF Comentarii
Guvern Dăncilă
Descriere foto: Guvern Dăncilă

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit în cadrul unei intervenții în platoul România TV despre ce ar însemna o remaniere guvernamentală pentru PSD în aceste momente și potrivit acestuia, ar fi o mare greșeală pentru partid să schimbe din nou miniștrii. 

''Pentru PSD cred că ar fi o mare greșeală în momentul actual să deschidem Cutia Pandorei cu remanierile. În primul rând, partidul are nevoie să se stabilizeze. A trecut moțiunea de cenzură. Doamna Dăncilă a rămas pe loc. E un fapt pozitiv pentru PSD și pentru Guvernul României. Au Congres pe 29. Cea mai bună soluție pentru PSD este să reușească să ajungă la un echilibru. Odată ajuns la un echilibru, să facă analiza reală, autentică, de ce s-au pierdut alegerile și într-o asemenea manieră.

Și dacă PSD lua 29% și PNL 28%, tot nu era un rezultat potrivit pentru PSD. Acum, dacă se hotărăște o remaniere guvernamentală, pe diverse motive, nu face altceva decât ca unda de șoc să se repercuteze la baronii PSD din teritoriu și mai departe la bază. Cu o barcă scuturată dintr-o parte într-alta și cam găurită în momentul respectiv, să știți că nu înfrunți furtuna cea mare, furtuna perfectă, care va fi pentru PSD la alegerile prezidențiale'', a spus analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea Violetei Romanescu, de la România TV.

Vezi și: Remanierea Guvernului. Premierul Dăncilă: Când iei o decizie, trebuie să calculezi bine

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24