PSD, nouă remaniere guvernamentală. Chirieac, scenariu negru: Nu face altceva decât ca unda de șoc să se repercuteze

Guvern Dăncilă
Guvern Dăncilă

Ce ar însemna o remaniere guvernamentală pentru PSD în aceste momente? Ar fi o mare greșeală pentru partid să schimbe din nou miniștrii. 

Pentru PSD, cred că ar fi o mare greșeală în momentul actual să deschidem Cutia Pandorei cu remanierile. În primul rând, partidul are nevoie să se stabilizeze. A trecut moțiunea de cenzură. Doamna Dăncilă a rămas pe loc. E un fapt pozitiv pentru PSD și pentru Guvernul României. Au Congres pe 29. Cea mai bună soluție pentru PSD este să reușească să ajungă la un echilibru. Odată ajuns la un echilibru, să facă analiza reală, autentică, de ce s-au pierdut alegerile și într-o asemenea manieră.

Și dacă PSD lua 29% și PNL 28%, tot nu era un rezultat potrivit pentru PSD. Acum, dacă se hotărăște o remaniere guvernamentală, pe diverse motive, nu face altceva decât ca unda de șoc să se repercuteze la baronii PSD din teritoriu și mai departe la bază. Cu o barcă scuturată dintr-o parte într-alta și cam găurită în momentul respectiv, să știți că nu înfrunți furtuna cea mare, furtuna perfectă, care va fi pentru PSD la alegerile prezidențiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel