PSD: Liberalii folosesc fake-news-uri grosolane ca să impună prelungirea stării de alertă

"Ca să impună țării încă o lună de stare de alertă, liberalii folosesc fake-news-uri grosolane, riscând scandaluri diplomatice", apreciază PSD.

"Liderii țării își mint fără jenă poporul în timp ce-i umblă în buzunare! Ministrul Sănătății a transformat noile măsuri de relaxare anunțate de președintele Franței în restricții cu care să-i sperie pe români. În epoca liberalizării globle a informației, doar un liberal de provincie mai poate crede că păcălește pe cineva răstălmacind scandalos declarațiile lui Macron.

De fapt, ministrul Nelu a copiat exemplul șefului său suprem de la Cotroceni, de acum două luni. Atunci, #Klaustrofobia instaurată printre români era prelungită cu exemple inventate despre infectări la școlile redeschise în Franța. Minciuna prezidențială a rezistat doar două zile, iar presa l-a făcut pe Iohannis să-și înghită pe nemestecate fake-news-ul.

Nu demult, PNL își acuza un adversar că minte cum respiră. Azi, liberalii mai degrabă și-ar ține respirația decât să înceteze a mai minți!", transmite PSD într-un mesaj distribuit pe reţelele sociale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel