Urmărește emisiunea live


PRU, Congres Extraordinar în martie

Președintele Partidului România Unită (PRU), Bogdan Diaconu, a convocat Congresul Extraordinar al formațiunii pentru data de 25 martie, decizia fiind luată, sâmbătă, în cadrul ședinței Biroului Politic.

"Biroul Politic Național, la propunerea președintelui PRU, a aprobat cu unanimitate de voturi componența comitetului de organizare a Congresului Extraordinar, precum și componența comitetului de modificare a statutului PRU", a informat Biroul de presă al formațiunii, prin intermediul unui comunicat.

Pe 2 februarie, PRU anunța că majoritatea membrilor Biroului Permanent se delimitează de Bogdan Diaconu și îi cer încă o dată demisia "din partidul pe care l-a trădat".

"Ne delimităm ferm de Bogdan Diaconu care a avut în cursul zilei de astăzi (joi — n.r.) poziții publice prin care apără deciziile de noapte ale Guvernului. PRU nu se recunoaște în demersurile lui Bogdan Diaconu și îi cere, din acest motiv, încă o dată, demisia, pentru că a murdărit imaginea partidului și a adus prejudicii grave naționalismului românesc. PRU nu este nici partidul lui Bogdan Diaconu, nici partidul lui Sebastian Ghiță. Îi cerem lui Bogdan Diaconu, de aceea, să își ia penalii pe care i-a adus în partidul lui Vlad Țepeș și să plece cu ei cu tot", se arăta într-un comunicat transmis de formațiune.

I s-a cerut demisia lui Diaconu

Potrivit sursei citate, în data de 21 ianuarie, majoritatea Biroului Permanent Național al PRU a lansat o moțiune prin care i s-a cerut demisia lui Bogdan Diaconu pentru că "a trădat" idealurile naționaliste.

"Pentru curățarea PRU de cei care i-au batjocorit principiile și doctrina, membrii aleși ai BPN au convocat, conform statutului partidului, o ședință BPN pentru data de 4 februarie 2017, în cadrul căreia vor fi luate măsuri drastice împotriva lui Bogdan Diaconu și a celor care au distrus imaginea partidului. Anunțăm public că Bogdan Diaconu nu mai reprezintă Partidul România Unită. Le cerem iertare românilor pentru că Bogdan Diaconu a murdărit ideea de naționalism, simbolul lui Vlad Țepeș și valorile naționale prin direcția pe care a impus-o în ultima jumătate de an. PRU revine la idealurile care l-au consacrat și respinge orice asociere cu trădătorii naționalismului printre care, la loc de frunte, se află Bogdan Diaconu", se arăta în comunicatul citat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel