Protestul lui Cristian Preda: Nu votează PDL la Primăria Generală

Receptiv la criticile care i-au fost adresate cu privire la comentariile pe care le-a enunțat în contextul desemnării lui Silviu Prigoană drept contracandidatul PDL al lui Sorin Oprescu, europarlamentarul Cristian Preda a anunţat luni că va susţine toate candidaturile partidului în toată ţara, la alegerile locale, precum și pe cele de la sector, dar la Primăria Capitalei votul său va merge la un independent.

La scrutinul din 10 iunie, voi vota candidaţii PDL de la primăria de sector, de la consiliul local, ca şi de la Consiliul General al Bucureştiului. Susţin, de asemenea, candidaturile PDL din toată ţara. Doar la Primăria Capitalei voi alege un independent. E vorba despre Nicuşor Dan. Trei voturi pentru PDL şi unul pentru un independent. Sunt oare astfel 'în afara organizaţiei', aşa cum pare să sugereze Elena Udrea, a scris luni Cristian Preda pe blogul personal.

Nicuşor Dan este preşedintele Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul și va intra în competiţia pentru fotoliul de edil-şef ca independent.

Liderul PDL Bucureşti, Elena Udrea, i-a criticat duminică pe cei care "atacă, şi după încheierea competiţiei interne, candidatul desemnat pentru Primăria Capitalei, sabotând astfel partidul şi plasându-se în afara Organizaţiei".

Citește și:

Elena Udrea, atac pe blog la adresa lui Cristian Preda

Silviu Prigoană: Cristian Preda va fi exclus din PDL săptămâna vitoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel