Proteste violente în SUA. Cântărețul Jay Kay, confundat cu unul dintre participanți. “Nu m-am aflat printre toţi acei nebuni”

Proteste SUA
Proteste SUA

Solistul formaţiei britanice Jamiroquai, Jay Kay, ar fi fost confundat de către internauți cu unul dintre manifestanții de la Capitoliu. 

Solistul formaţiei britanice Jamiroquai, Jay Kay, ar fi fost confundat cu unul dintre manifestanții de la capitoliu, scrie France24.  El a fost nevoit să dea explicații pe Twitter după ce mulți au crezut că el este personajul care a intrat în clădirea Capitoliului purtând o căciulă de blană și coarne.

“Buna ziua la toată lumea! Unii dintre voi aţi crezut că poate m-aţi văzut la Washington, noaptea trecută, însă nu m-am aflat printre toţi acei nebuni.”, a declarat solistul în vârstă de 51 de ani într-un scurt clip video, postat pe Twitter.

Bărbatul din Capitoliu care purta o căciulă de blană și coarne, a fost identificat de presa americană drept Jake Angeli, un militant QAnon care a devenit un simbol datorită înfățișării sale controversate.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel