Proteste în mai multe oraşe, organizate de liberali, pentru susținerea moţiunii de cenzură

Vineri, în timpul dezbaterii moțiunii de cenzură  împotriva Guvernului Ponta, în mai multe oraşe din ţară vor avea loc pichetări ale sediilor prefecturilor de către simpatizanții PNL.

Deputatul PNL Cezar Preda a declarat pentru Mediafax că în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură sunt programate acţiuni de protest în toate municipiile reşedinţă de judeţ.

În majoritatea oraşelor, mitingurile pentru susţinerea moţiunii de cenzură sunt programate să înceapă la ora 11.00.

Astfel, la Timişoara, acţiunea de protest, care va avea loc în faţa Prefecturii Timiş, este programată să înceapă la ora 11.00 şi să se încheie la ora 14.00, iar organizatorii estimează că la protest vor participa câteva sute de persoane, potrivit liderului PNL Timiş, Dan Popa.

Şi filiala Bacău a PNL a anunţat un miting de susţinere de la ora 11.00, în faţa Prefecturii. "Liberalii îi vor transmite premierului Victor Viorel Ponta că votul românilor din străinătate nu este un moft şi că oricât ar încerca să evite acest lucru, PSD va ajunge să dea socoteala din punct de vedere electoral tuturor românilor. Ne alăturam românilor care au fost batjocoriţi de Guvernul Ponta, prin interzicerea unui drept fundamental, precum cel de a vota, şi totodată societăţii civile în lupta împotriva corupţiei. Premierul României a demonstrat marţi in Parlament că, spre deosebire de cetăţenii obişnuiţi, el nu trebuie să dea socoteală în faţa legii", se precizează într-un comunicat de presă al organizatorilor.

Citește și: MOȚIUNE DE CENZURĂ PNL - Victor Ponta: "Sigur că am emoții"

Şi la Cluj-Napoca, Arad şi Constanţa, acţiunile de protest sunt programate să înceapă tot la ora 11.00, în faţa sediilor prefecturilor, iar organizatorii estimează că vor participa aproximativ 500 de persoane.

Liderul Organizaţiei Judeţene de Tineret a PNL Arad, Andrei Fuliaş, a anunţat că liberalii au autorizaţie pentru pichetarea sediului Prefecturii până la ora 14.00.

"Vineri, între orele 11.00 şi 14.00, PNL Arad va organiza un miting pentru susţinerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului condus de Victor Ponta. Mitingul, care a fost aprobat deja de către autorităţi, va avea loc pe trotuarul din faţa Prefecturii Judeţului Arad, adică între clădirea Primăriei şi cea a Universităţii Aurel Vlaicu", a precizat Fuliaş.

Tot aproximativ 500 de oameni sunt aşteptaţi şi la mitingul de susţinere a moţiunii organizat de PNL Gorj, în Piaţa Prefecturii din Târgu Jiu, între orele 11.00 şi 14.00.

Şi la Deva va avea loc un miting în Piaţa Prefecturii, organizat de filiala judeţeană a PNL Hunedoara.

Şi în judeţul Covasna, la Sfântu Gheorghe, membri ai PNL ar urma să participe la un miting pentru susţinerea moţiunii de cenzură, în faţa sediului Prefecturii, între orele 12.00 şi 13.00.

La Iaşi, mitingul de protest era  programat să înceapă la ora 10.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel