EXCLUSIV  Proteste Franța. Românii pregătesc nucleara în PE. Diaconu - Nicolai, plan exploziv

Europarlamentarul Mircea Diaconu a anunțat ce le pregătește, împreună cu Norica Nicolai, europarlamentarilor care au criticat acțiunea jandarmilor din 10 august.

Mircea Diaconu a dezvăluit, pentru DCNews, că, în urma protestelor de la Paris, care s-au soldat cu zeci de manifestanți arestați și condamnați pe o procedură rapidă, va face un document, împreună cu Norica Nicolai, pentru colegii lor din Parlamentul European. Mai mult, europarlamentarul a mai spus că se vor folosi aceleași expresii pe care le-au folosit cei care au criticat în termeni duri ceea ce s-a întâmplat pe 10 august la București. 

"Facem un material foarte scurt și să îl trimitem peste tot"

"Dacă sunt lucruri grave, așa cum a fost bătaia cu jandarmii din 10 august, mă rog, zgomot mare, e privirea acolo. Și apoi sunt folosite ca argument pentru alte ținte politice și cu asta basta. Ei se uită acolo pentru că le trebuie ca argument pentru o altă țintă pe care o au. Cu privire la ce s-a întâmplat la Paris, am vorbit cu doamna Norica Nicolai să facem un material foarte scurt și să îl trimitem peste tot pe la colegii noștri parlamentari, nu în altă parte, în care să folosim exact aceiași termeni pe care i-au folosit și ei atunci când a fost vorba de România. Adică o să scriem că suntem îngrijorați de faptul că niște cetățeni pașnici de la Paris, care își cereau drepturile sau își spuneau opinia, au fost gazați. Deci exact cu aceleași texte, așa, colegial. Pentru că de fapt nu are nicio importanță pe termen lung sau în sensul serios al treburilor, pentru că acea rezoluție despre România și nu contra României, neavând nicio urmare, este o părere. Finalmente este un fel de ajutor, de punte pe care niște prieteni europeni, vorbesc de PPE, o pun în mâna colegilor prietenilor din România USR, PNL", a declarat Mircea Diaconu. 

Rezoluția privind statul de drept din România a fost votată în Parlamentul European de 473 de europarlamentari din 664. În ceea ce privește votul din Franța pe rezoluție pentru România, 46 de europarlametari au votat "pentru" și 20 "împotrivă". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel