EXCLUSIV  Protestatarul Cârstoiu, reacții după ce a demisionat de la o corporație: Îmi permit să fac asta - video

Tudor Cârstoiu
Tudor Cârstoiu

Protestatarul Tudor Cârstoiu, invitat în cadrul interviurilor DCNews, a dezvăluit care au fost reacțiile în momentul în care a demisionat de la locul de muncă pentru a se dedica manifestațiilor. 

Tudor Cârstoiu, unul dintre cei mai cunoscuți protestatari din Piața Victoriei, a mărturisit care au fost reacțiile colegilor de la locul de muncă după ce i-a anunțat că va demisiona pentru a se dedica protestelor și schimbării României.

Protestul este doar o mică parte din ceea ce fac. Vreau să îmi dedic timpul construcției României de mâine, prin politică, prin lucrurile civice. 

Reacțiile, cel puțin în firmă, au fost foarte încurajatoare. Mi-au zis că sunt mândrii că am curaj să iau decizia aceasta, care nu este deloc ușoară, că mă susțin, să am încredere în mine și o să fie bine. Mie îmi place ceea ce fac, acesta este răspunsul simplu și sunt într-o perioadă a vieții mele în care îmi permit să fac asta. Nu am o familie, nu am obligații. Dacă nu ar fi acum momentul să mă arunc în gol și să văd unde mă duce viața, atunci când? Este un experiment și pentru mine, dar este prea devreme să trag concluzii., a declarat Tudor Cârstoiu la DCNews.

Răspunsul complet poate fi urmărit AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel