PROTEST USR în Parlament. Codrin Ștefănescu, schimb de replici

Un grup de parlamentari USR protestează din nou joi la Palatul Parlamentului la sala grupului PSD din Camera Deputaţilor, unde se desfăşoară şedinţa Comitetului Executiv Naţional al social-democraţilor.

Protestatarii au în mâini foi pe care scrie 'Îndrăzneşte să-i spui lui Dragnea!', acesta fiind un sfat pe care USR îl dă membrilor CExN care intră în sala de şedinţă. Aceştia mai afişează inscripţii cu mesajul 'Abuz!', 'Ţara mai presus de Dragnea!', 'Ruşine'.

La intrarea în sala de şedinţe, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a intrat într-un schimb scurt de replici cu parlamentarii USR. 

[citeste si]

El a declarat că social-democraţii nu vor retrage Ordonanţele de Urgenţă pe Justiţie adoptate de Guvern şi a afirmat că vor merge 'până la capăt'.

'Nu, de retras nu retragem nimic. Mergem până la capăt, avem un vot în spate, am promis românilor că vom scoate cătuşele din România, vom face pensii, salarii, locuri de muncă, adică lucruri pentru care ne-au votat oamenii', a declarat Codrin Ştefănescu înainte de şedinţa CExN a PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel