PROTEST Piața Victoriei, număr incredibil de oameni în stradă. Badea, singurul care a vorbit despre subiect: A venit și el. Nu știați?

Mircea Badea
Mircea Badea

A fost protest luni seară, 17 decembrie, în Piața Victoriei, dar nicio televiziune nu a dat informația. Motivul? Numărul protestatarilor.

La protestul din 17 decembrie au participat doar trei oameni care au scandat împotriva Guvernului Dăncilă, printre ei aflându-se Tudor Chirilă. Cântărețul a părut dezamăgit de numărul oamenilor din stradă, cetățeni care lipseau cu desăvârșire, deși pe Facebook anunțaseră că vin la protest.

"Ne aflăm în Piața Victoriei. Au fost 15.000 de oameni împotriva amnistiei și grațierii prin OUG, dar nu sunt. Suntem trei pe trotuar. Ăștia suntem. Trei oameni care au venit cu o pancartă", a zis Tudor Chirilă, luni seară, aflat în Piața Victoriei pentru a protesta împotriva OUG pe amnistie și grațiere.

Singurul care a vorbit despre acest subiect a fost Mircea Badea.

”Luni seară au fost proteste. Nu știați, nu? Au fost trei oameni dintre care unul care s-a filmat. Este vorba de Tudor Chirilă. Pe mine mă deranjează că au fost doar trei oameni. Vă spun și de ce: era foarte frig, ningea, era nasol. De ce să sufere de frig doar trei când puteau să sufere mai mulți? Eu vreau mai mulți să sufere”, a zis Mircea Badea.

Dragnea, declarații despre amnistie și grațiere

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că tema amnistiei şi graţierii trebuie abordată, pentru ca acest subiect să fie închis, întrucât PSD şi ALDE au şi obligaţia de a repara nedreptăţile.

"Se vorbeşte în România despre amnistie şi graţiere ca şi cum s-ar vorbi că avem vreo bombă atomică şi ne gândim dacă să o folosim sau nu împotriva Uniunii Europene sau împotriva lumii. Eu nu mă tem să pronunţ aceste cuvinte. Dacă cineva găseşte alte instrumente, alte măsuri legislative, orice alt tip de acţiune care să rezolve în totalitate, să repare toate nedreptăţile care s-au întâmplat în România şi care se întâmplă în continuare, toate abuzurile din Justiţie altfel decât prin amnistie şi graţiere va avea tot sprijinul partidului şi al meu personal. Dacă nu, nu mai ezitaţi, nu ştiu când, nu ştiu cum, dar PSD-ul, PSD-ALDE are şi această obligaţie să repare nedreptăţile. Şi, ca să nu-şi mai taie venele cei din presa cu epoleţi şi toţi ăia plătiţi de Soroşică prin bitcoins, aţi văzut că toate lucrurile ies la iveală până la urmă, domne' inventaţi ceva, găsiţi o prevedere într-o decizie a CCR, o virgulă într-o decizie a Curţii Constituţionale, să spuneţi: aceste două acte normative, trei acte normative, cinci acte normative nu-i sunt aplicabile lui Liviu Dragnea şi închidem subiectul. Ieşiţi toţi din această capcană în care ei personalizează toate aceste intenţii ca şi cum sunt date pentru mine", a afirmat Dragnea, duminică, la Consiliul Naţional al PSD.

VEZI ȘI: Ambasada SUA, concurs despre corupție. Iosefina Pascal, mesaj bombă

 

Mircea Badea - Andreea Esca, FAKE NEWS. "Săracii de ei"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel