Mircea Badea - Andreea Esca, FAKE NEWS. ”Săracii de ei”

Irina Constantin / 05 dec 2018 / 00:27 Salveaza PDF Comentarii
Mircea Badea
Mircea Badea

Andreea Esca a afirmat, într-un interviu, că românii sunt dezamăgiți și că înainte aveau mai multă speranță. Mircea Badea a subliniat, la Antena 3, în emisiunea ”În Gura Presei”, că ”normal că-i apucă pe oameni deprimarea” când aud știri false precum ”victima unui viol va fi nevoită să-și privească violatorul în ochi”. 

Mircea Badea subliniază că, în urma știrilor false sau ”fake news-urilor”, ”normal că-i apucă pe oameni deprimarea că am înțeles că există oameni în România, săracii, nu am decât compasiune creștinească pentru ei, care chiar cred ce le spun Știrile Pro TV. Săracii de ei, chiar sunt plin de compasiune, săracii de ei”. 

În continuare, adresându-se Andreei Esca, Mircea Badea a spus: ”Duduia Esca, asta e o idee pe care aș dori să v-o transmit: Dacă vreți ca românii să mai aibă speranță, ăia de se uită la dvs. și, culmea, vă cred, din motive pe care nu le înțeleg, dacă acum 10 ani românii aveau multă speranță, iar acum sunt dezamăgiți, mai tăiați din fake news, mai dați știri corecte, fără minciuni în ele. Nu inventăm că se votează în Parlament nu știu ce, că în Codul Penal se va întâmpla nu știu ce, că se întâmplă chiar acum când nici la un an după nu se întâmplă. Știți? Fără fake news. Poate sunt mai puțini oameni dezamăgiți. Zic și eu, e o propunere”. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26