PROTEST - Legea dării în plată. Mișcare de proporții

Românii care au credite la bănci și nu le mai pot plăti se pregătesc să iasă în stradă.

Protestul 'Legea dării în plată' ar urma să aibă loc marți, 16 februarie. Anunțul a fost făcut pe Facebook, loc unde oamenii anunță că nu vor să mai fie umiliți de bănci și le mulțumesc inițiatorilor legii - Daniel Zamfir și Gheorghe Piperea - pentru că luptă alături de ei.

"Oameni buni, dragi PRIETENI. VENITI ALATURI DE NOI!!!!!! Avand in vedere MIZERIA DE AMENDAMENTE SI MEMORIUL FACUT DE DUSMANUL CEL MAI INVERSUNAT AL POPORULUI ROMAN - ISARESCU si altii asemenea lui din BNR, documente depuse vineri la Parlament, PROTESTUL CELOR FARA VIITOR VA INCEPE MARTI 16 FEBRUARIE SI VA TINE, SPERAM SI CU SPRIJINUL VOSTRU, PANA CEL PUTIN SAMBATA 20 FEBRUARIE SAU PANA CAND ACESTI CRIMINALI VOR RENUNTA SA NE MAI PLANIFICE MOARTEA. FARA CASE SI FARA BANI, CU SALARIIILE POPRITE SI PE DRUMURI NU PUTEM TRAI!!!!!

[citeste si]

ACESTI NEMERNICI VOR CA TOCMAI NOI CEI CARE ABIA MAI AVEM CE MANCA, NOI, CEI CARE NU MAI AVEM DIN CE TRAI SI VOM FI SI EVACUATI DIN CASE, TOSMAI NOI SA NU MAI PUTEM APELA LA LEGEA DARII IN PLATA. ASA CEVA NU PUTEM ACCEPTA!!! DACA TOT E SA MURIM MAI BINE MURIM CU EI DE GAT IN STRADA!!!! AM RABDAT DESTUL TIRANIA BANCILOR DIN ROMANIA!!! S-AU SINUCIS PREA MULTI ROMANI SI PREA MULTE FAMILII AU FOST DISTRUSE!!!
AJUNGE CU JAFUL DIN BUZUNARELE NOASTRE PENTRU PROFITUL LOR MARSAV!!
Nu este posibil SI NU MAI PUTEM TOLERA ca BANCILE SA FACA PROFIT PE SUFERINTA NOASTRA!!!", a scris pe Facebook unul dintre oamenii care au pus la cale protestul.

"Se incearca modificarea legii darii in plata astfel incat sa nu fie aplicata retroactiv, adica sa nu fie aplicata si creditelor in derulare. Acest lucru ar face-o inutila si ar lasa in strada milioane de oameni. Haideti sa ne unim fortele si sa nu-i mai lasam pe acesti oameni sa se joace cu vietile noastre!

Ne vedem in Piata Constitutiei pe 16 februarie, la ora 10:00 pt. un prim protest. Revenim cu detalii. Nu vom pleca acasa pana nu primim un raspuns favorabil. Oricum, majoritatea dintre noi nu mai avem case", a mai scris un român cu credite la bănci. Urmăriți pe linkul postat toate informațiile legate de protestul de marți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel