Protest diaspora. Ce spune Codrin Ștefănescu despre Dide

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Ștefănescu a fost solicitat la Digi 24 să prezinte cum vede PSD mitingul diasporei de vineri 10 august.

”Este un miting care parea ok până au apărut mesajele astea radicale de dat foc la jandarmi și dat foc la cladirea guvernului și am înțeles că organizatorii se delimitează unii de alții. Lucrurile nu luat-o nici razna, dar nici nu o să fie atât de multă lume pe cât sperau cei care sunt în spatele acestei organizări”, a spus Codrin Ștefănescu.

”Și noi în partid avem rude dincolo. Și eu am verișori și verișoare în Spania, Dubai, Danemarca, Olanda. Ținem legătura tot timpul pentru că suntem familie. Toți se gândesc la țara lor, dar prea puțini dintre cei care au plecat  la muncă nu mai vor să audă de România pentru că și-au găsit un alt drum. 95%, este părerea mea, se gândesc la țara lor și că o să fie foarte bine aici. Pentru aceștia, urechile trebuie să fie deschise ale tuturor guvernelor și administrațiilor indiferent de culoarea politică (...)” a mai explicat liderul PSD.

Acest miting nu trebuia asumat politic

”Altele sunt problemele românilor din străinătate conform ultimelor sondaje. Asta este problema lui Dide și o mână de oameni din ăștia manifestanți profesioniști, care n-au serviciu, care n-au un loc de muncă care să justifice cum se întrețin, dar au aparatură și microbuze de ultimă generație, camere de luat vederi... totul le este pus pe masă. Și încă o mână de extremiști de tip nazist cu 'dăm foc la jandarmi și împușcăm în cap', care au nevoie, zic eu, de asistență medicală. Acest miting trebuia să fie neasumat politic”, a mai spus Codrin Ștefănescu.

Vezi și: Protest diaspora. Cele mai importante momente Live text + Video


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel