Protest 10 august. Un alt jandarm, rănit. Audieri - update

Protest Piața Victoriei
Protest Piața Victoriei

Un alt jandarm a fost rănit la protestul organizat vineri, 10 august, în Piața Victoriei, informează Antena 3.

Update: Doi jandarmi au fost transportați la spital, conform Antena 3.

De asemenea, conform sursei citate, au loc audieri la două secții de Poliție.

Un număr de 172 de persoane a avut nevoie de îngrijiri medicale la mitingul care are loc vineri în Piaţa Victoriei, potrivit unei informări ISU Bucureşti-Ilfov. Numai în intervalul 20.00 - 21.00, pompierii SMURD au acordat asistenţă medicală unui număr de 62 de persoane. Nouă persoane au fost transportate la spital, două dintre acestea fiind jandarmi.

Şeful Serviciului de comunicare din Jandarmeria Română, Marius Militaru, a făcut vineri seară un apel către femei şi copii să se retragă în zone ferite de violenţă sau să părăsească aria în care se desfăşoară protestul. 

'Un apel către femei şi copii, să încerce să se retragă în zone ferite de violenţă sau să părăsească aria în care se desfăşoară protestul pentru a nu avea evenimente nedorite. La acest moment, grija noastră principală este să protejăm oamenii care se află în piaţă, să le oferim acea siguranţă de care au nevoie. De asemenea, o altă grijă a noastră este de a delimita acele grupuri violente şi facem un apel către oamenii care sunt acolo, care sunt paşnici, să se delimiteze de aceste grupuri, pentru a putea avea o intervenţie precisă, aş spune chiar chirurgicală, dacă îmi permiteţi o metaforă medicală, şi a putea să-i extragem din mulţime', a spus Militaru la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel