Protest 10 august. Gâdea, anunț despre Antena 3: toți românii din diaspora trebuie să afle!

Scutaru Cristina / 09 aug 2018 / 21:23 Salveaza PDF Comentarii
Mihai Gâdea
Descriere foto: Mihai Gâdea

Mihai Gâdea a făcut un anunț extrem de important înainte de protestul organizat pe 10 august acolo unde sunt așteptați românii din diaspora.

Pentru că s-a încercat discreditarea Antena 3 și s-a spus că acest post de televiziune este împotriva românilor din diaspora, Mihai Gâdea a făcut o precizare extrem de clară. Jurnalistul a zis că Antena 3 a prezentat pe larg problemele românilor care trăiesc în afara granițelor.

”În ultimele ore, anumiți oameni de la posturi de televiziuni iresponsabile încearcă să acrediteze ideea că Antena 3 și altele ar fi împotriva românilor din diaspora. Nu este nimic mai fals, nu este nimic mai revoltător! În toți acești ani, reporterii noștri, postul nostru de televiziune, au prezentat pe larg problemele românilor din diaspora. Românilor din diaspora trebuie să li se acorde toată atenția. Este în regulă să protesteze. (...) Este iresponsabil să ataci Antena 3. Sunt oameni care, în aceste zile, au o agendă ascunsă, o agendă care indică un soi de disperare... se gândesc doar cum să facă să îi prezinte pe anumiți jurnaliști și televiziuni ca și când ar fi împotriva românilor din diaspora. Asta e boală mintală, ticăloșie și ordinărie! Susținem orice fel de demers corect, legitim și legal al românilor din diaspora, dar și al celor din țară. Trăim o demență! Unii încearcă să se folosească de evenimentele unor oameni, care au intenții corecte, în propriul lor interes”, a zis Mihai Gâdea.

[citeste si]


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26