Propunere halucinantă pentru Boșcodeală. Mădălina Manolache, reacție vehementă-exclusiv

Foto: Mădălina Manolache
Foto: Mădălina Manolache

Marius Vlăsceanu, candidatul PNŢCD la funcția de primar al Buzăului, i-a făcut o propunere de tot râsul lui Constantin Boșcodeală (PSD), edilul care a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare. Marius Vlăsceanu s-a oferit să îi dea de muncă social-democratului pentru a putea plăti prejudiciul din dosarul său.

Mădălina Manolache, realizatoare TV și artistă îndrăgită, a avut o reacție vehementă după propunerea candidatului PNȚCD. Contactată de DC News, jurnalista a povestit de ce a deranjat-o gestul lui Marius Vlăsceanu în legătură cu primarul Constantin Boșcodeală.  

"Mi s-a părut o mizerie ceea ce a făcut Marius Vlăsceanu. M-a deranjat foarte mult acest gest. Nu ai dreptul să lovești într-un om căzut la pământ. Mi s-a părut strigător la cer. Nu poți să îți bați joc de un om care a condus Buzăul timp de 20 de ani. Cum a putut să îl ia în râs pe domnul Boșcodeală? Nu este normal așa ceva. L-ai votat sau nu l-ai votat. L-ai susținut sau nu l-ai susținut, dar nu ai voie să râzi de un om care este la pâmânt. Putea să fie el în locul domnului Boșcodeală. Domnul Boșcodeală a ajutat pe multă lume, iar acum să vii și să-l umilești mi se pare incredibil. Nu mi se pare omenesc și nici deontologic. Nu accept așa ceva. Nu este normal să ne luăm la mișto unii pe alții. Domnul Boșcodeală nu s-a luat niciodată de nimeni, deși ar fi avut motive să o facă. S-au scris multe despre el și totuși nu a avut reacții urâte", a spus Mădălina Manolache în exclusivitate pentru DC News

"PENTRU DL MARIUS VLĂSCEANU, la ceas de seară...

"Nu vreţi totuşi, stimate domn, să vă mai gândiţi înainte de a vă lansa candidatura către primăria Buzăului? Vorbim totuşi de o primărie, nu de un chioşc de ziare! Este totuşi o funcţie de răspundere... Avem nevoie de oameni cu nişte abilităţi de conducere, de organizare şi mai ales de comunicare! Este o idee răsărită la apus de soare în timp ce compuneaţi nişte versuri sau vi s-a IMPUS să faceţi acest lucru? Primăria este totuşi pentru oameni cu prestanţă şi coloana vertebrală... În cazul în care nu ştiaţi, prima regulă a salarizării este că nu primarul stabileşte salariile în firmele private, după cum nu primarul stabileşte nivelul salariului minim/mediu pe economie. Dacă sunteţi aşa de capabil, după cum afirmaţi peste tot cu vuvuzela, de ce nu reuşiţi să câştigaţi mai mult? Apropo.. .cam ce funcţie deţine Domnia voastră, dacă mi-e permis să întreb? Eram în dilemă, dar acum vă promit că mă voi gândi foarte serios la posibilitatea de a candida EU la primărie! Poate... cine ştie împreună o facem mai vocală - dvs scrieţi versuri iau eu le cânt. Aveam alte aşteptări de la dumneavoastră!", a mai transmis Mădălina Manolache.

În continuare vă prezentăm și mesajul lui Marius Vlăsceanu, mesaj care a uimit pe foarte multă lume:

În calitate de candidat oficial al PNŢCD Buzău, la Primărie, deşi detest să am consilier de imagine, fiindcă pot gândi şi singur, intenţionez să iau unul pe perioada campaniei, dar şi după ce voi câştigă Primăria, cu ajutorul Bunului Dumnezeu şi a cetăţenilor.

Nu ştiu dacă este o idee foarte strălucită, însă mă gândesc să-i fac o propunere serioasă actualului primar, dr ing Constantin Boşcodeală. Mă îngrijorează profund starea să financiară, după ce a fost condamnat la 3 ani cu suspendare, pierderea a 9 miliarde lei vechi şi suspendarea din funcţia de primar al Mun.Buzău. Întrucât domnia sa nu mai are niciun serviciu, mă gândesc să-i vin în ajutor, numindu-l consilierul meu pe probleme administrative.R ecunosc că mai am câte ceva de învăţat, iar domnia să este un as al administraţiei, cel puţin aşa cred.

Evident, banii cuveniţi funcţiei sale, dacă o va accepta, nu vor proveni din banul public, ci din veniturile mele proprii. Dacă acum câştig 1500 lei, dânsului îi voi plăti 750 lei, iar dacă ajung primar, îi mai indexez salariul. Această propunere este una cât se poate de serioasă şi vine pe fondul unei idei mai vechi.Chiar vreau să-l ajut, omeneşte. Cu toţii trebuie să fim mai buni, mai iertători, mai darnici! - Marius Vlăsceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel