Proprietarul clubului Antwerp a reacţionat după ce presa a scris că Boloni este în pericol

Proprietarul clubului Royal Antwerp, Paul Gheysens, a reacţionat după ce site-ul walfoot.be a scris că postul antrenorului român Ladislau Boloni este în pericol în condiţiile în care echipa a obţinut doar două puncte în ultimele trei etape din campionatul Belgiei.

Paul Gheysens a ţinut să răspundă site-ului citat. Gheysens, care este şi preşedintele clubului, a explicat că este îngrijorat de situaţia sportivă a echipei, dar aceasta nu face parte din atribuţiile sale, ci din cele ale directorului sportiv Luciano D'Onofrio.

"L-am adus pe Luciano D'Onofrio ca să se ocupe de asta. Ţin la structură şi la ordine şi este destul de clar: de partea sportivă se ocupă Luciano", a afirmat preşedintele grupării flamande.

"Aşadar, nu mă voi ocupa de antrenor. În acest moment nu există niciun fel de panică la Antwerp: dacă o învingem în weekend pe Kortrijk, deja vom respira ceva mai bine. Există multă calitate în acest grup, nu sunt motive de panică, Luciano face lucruri foarte bune şi avem încredere în această echipă", a adăugat Gheysens.

El s-a referit şi la posibilitatea de a numi un consilier sportiv în locul lui Olivier Renard, care a plecat la sfârşitul lui septembrie la echipa canadiană Impact de Montreal. "Deocamdată nu este de actualitate, dar şi aceasta este responsabilitatea lui Luciano", a spus preşedintele lui Antwerp.

Potrivit walfoot.be, Gheysens aştepta mai mult de 17 puncte din 30 posibile în campionat şi ar fi vrut ca echipa să rivalizeze în acest sezon cu FC Bruges, însă Antwerp este doar pe poziţia a 5-a a clasamentului.

Românul pregăteşte din vara lui 2017 echipa, ce a încheiat pe locul 4 ultima ediţie de campionat.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel