Urmărește emisiunea live


Programul RABLA: Când începe și ce valoare va avea tichetul

Rovana Plumb, Ministrul Mediului şi Schimbărilor Climatice va anunța, în cursul zilei de luni, de când începe Programul Rabla şi care sunt condiţiile pentru schimbarea unei maşini vechi. Cu toate că, la sfârşitul lunii martie, oficialii de la minister spuneau că RABLA începe sigur în 15 aprilie, Rovana Plumb va anunţa astăzi numai punerea în dezbatare publică a proiectului privind Programul Rabla. Programul va fi în dezbatere  până pe 22 aprilie, urmând ca din luna mai să fie demarat.

Potrivit Rovanei Plumb,  începând din acest an, Programul Rabla va avea altă denumire, valoarea unui tichet pentru o mașină dată la casat ajungând la 1.500 de euro.

Anul acesta persoanele care doresc să achiziționeze un autoturosm nou pot folosi doar un singur voucher și nu trei ca până acum. Totodată, voucher-ele pot fi tranzacționate de posesorii acestora.

Tot începând din aces an, este posibil ca persoanele care doresc achiziționarea unui autoturism electric să poată beneficia de un bonus în valoare de 2.500 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel