Profesoara care vine cu pistolul la ore, la Acces Direct. Mirela Vaida a dat-o afară din emisiune: Vă rog să ieşiţi acum! - VIDEO

Profesoara de educaţie tehnologică, Mihaela Ciuc, de la o şcoală din Capitală, a mers în emisiune pentru a explica de ce vrea să vină la ore cu un pistol cu gloanţe letale, în contextul în care în prezent are dreptul doar la cel cu arme neletale. 

Femeia și-a motivat dorință spunând că ar vrea să se apere de părinţii furioşi. În timpul emisiunii, discuţia s-a aprins, iar la un moment dat, profesoara a spus că vrea să plece din emisiune. Deranjată de acuzaţiile pe care cadrul didactic le-a adus părinţilor, considerând că aceştia cresc delincvenţi, Mirela Vaida a invitat-o să iasă afară din emisiune, scrie spynews.

Mirela Vaida: Doamna profesor, cu tot respectul, nu puteţi să le spuneţi părinţilor că noi creăm delincvenţi pentru că ei reacţionează când le discriminaţi copilul.

Profesoara Mihaela Ciuc: M-aţi acuzat că eu creez delincvenţi, nu eu i-am creat, dumneavoastră i-aţi creat. Vreau să vorbesc, dacă nu mă ridic şi plec.

Mirela Vaida: Dar chiar vă rog să ieşiţi. Vă rog să-i închideţi lavaliera. La revedere. Vă rog foarte mult. Nu vă permit să le spuneţi oamenilor din ţara asta că creează delincvenţi. Vă rog să ieşiţi afară acum. Din punctul meu de vedere, ministrul Educaţiei trebuie să ia o atitudine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel