EXCLUSIV  "Sunteți ADEMENIȚI". Zodia atenționată: "Vă simțiți NAȘPA, rotițele NU funcționează". Gândiți-vă bine la ASTA

Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, a realizat previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, pentru săptămâna 31 august - 6 septembrie 2020. Află ce-ți rezervă astrele. 

"Zona asta financiară primează săptămâna asta, dar primează pentru că dacă ați dat bani cu împrumut și nu i-ați recuperat o să vă simțiți nașpa. Dacă aveți nevoie de bani de împrumut și nu aveți de unde să-i obțineți, iarăși va simțiți nașpa. În cazul în care nu sunteți în niciuna dintre cele două situații, o să aveți chef să faceți niște cheltuieli, pentru că da, nu avem ce să facem, se termină vara, nu ne-am distrat anul acesta cum ne-am distrat anii trecuți, poate merit ți eu ceva... și sunteți ademeniți.

Venus în casa a 12-a, în opoziție cu Saturn, sunteți atât de ademeniți să cumpărați lucruri care vi se pare că vă alină, vă liniștesc, vă fac să vă simțiți bine. Cumpărați-vă, dar gândiți-vă cât de mult vă permite bugetul.

Profesional, munca, rutina aceea de la locul de muncă, relațiile cu colegii de muncă, aici vor fi niște rotițe care nu vor funcționa la un nivel optim", le spune Daniela Simulescu, nativilor sau celor cu ascendentul în Leu. 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel