Pro România Bucureşti, acţiuni sistate. Corina Creţu: Semnal de maturitate politică

"Un semnal de maturitate politică dinspre PRO România București, care a hotărât astăzi sistarea acţiunilor de precampanie programate pentru această perioadă", transmite Corina  Creţu.

"Având în vedere numărul tot mai mare de cazuri care pun în pericol sănătatea publică, anularea pe termen scurt a evenimentelor politice este, din punctul meu de vedere, o măsură înțeleaptă, care limitează riscurile de răspândire a virusului. Cred că toți politicienii ar trebui să înțeleagă acest lucru și să procedeze în consecință.

Mai mult decât atât, fac un apel la echilibru și moderație în ieșirile publice. Văd cum, din păcate, drama prin care trece România și întreaga Europă este exploatată politic, cu declarații alarmiste sau cu mesaje profund politizate, care urmăresc câștigarea de capital politic într-o perioadă de neliniște. Este inacceptabilă o astfel de atitudine, care nu face decât să polarizeze societatea și să inducă și mai multă spaimă", a scris pe Facebook europarlamentarul Pro România.

"E important ca măcar acum, în astfel de momente, să vedem cum putem ajuta punctual, ținând oamenii informați, nu stârnindu-i pe unii împotriva celorlalți în speranța unui câștig politic", transmite Corina Creţu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel