Prioritatea Veronicăi Guşă de Drăgan, cea mai bogată româncă

Cea mai bogată femeie din România, Veronica Guşă de Drăgan, cu afaceri în distribuţia de GPL, energie şi imobiliare, a declarat că prioritatea sa, în plan personal, o reprezintă cei patru băieţi, unul de 15 ani, doi de 13 ani (gemeni) şi un copil în vârstă de un an.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Ciutacu, SCÂRBIT de un episod cu Iohannis. "Scuză penibilă și tactică de campanie"

Al patrulea copil al celei mai bogate românce va moşteni, aşadar, un sfert din imperiul deţinut de mama sa.

Iosif Constantin Drăgan avea 78 de ani când s-a recăsătorit cu Daniela Veronica Gușă şi în scurt timp au avut trei copii, dintre care doi gemeni. Veronica Guşă de Drăgan a preluat în urmă cu 15 ani conducerea strategică şi operaţională a grupului pe care soţul său l-a fondat.

Veronica Guşă de Drăgan, unica fiică a generalului Ştefan Guşă, fost şef al Marelui Stat Major al Armatei şi personaj-cheie în evenimentele din decembrie 1989, are o avere de circa 700 de milioane de euro, potrivit estimărilor Forbes.

După decesul soţului ei, Iosif Constantin Drăgan, din 2008, Veronica Guşă de Drăgan a devenit cea mai bogată femeie din România, fiind unicul acţionar al grupului de firme şi având de administrat la acea vreme o avere de aproximativ 1,5 miliarde de dolari, dublu faţă de valoarea din prezent. Locuieşte în prezent în reşedinţa sa din Palma de Mallorca. Potrivit Forbes, distribuţia de GPL prin intermediul Butan Gas este cea mai importantă afacere din România, în scădere de la peste un miliard de euro înainte de criză, la circa 600 de milioane în prezent, scrie Businessmagazin.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel