Prinţul Andrew, lăsat fără atribuţii de Regina Elisabeta a II-a. Procesul său merge mai departe

Facebook - The Duke of York
Facebook - The Duke of York

Regina Elisabeta a II-a a decis să îl lase fără atribuţii pe prinţul Andrew, al cărui proces de hărţuire continuă. 

"Cu aprobarea Reginei, afilierile militare şi patronajele regale ale Ducelui de York (n.r. prinţul Andrew) revin în subordinea Reginei. Ducele de York nu va mai participa la acţiuni şi îndatoriri publice şi îşi va apăra cauza în instanţă ca persoană privată", transmite Palatul Buckingham printr-un comunicat de presă. 

Prințul Andrew, fiul Reginei Elisabeta, SPIONAT de Jeffrey Epstein

Potrivit Mariei Farmer, prima femeie care l-a acuzat de viol pe Epstein, ferma Zorro era şi un fel de cuib de spionaj. Dispozitive de înregistrări video şi audio erau amplasate peste tot în fermă, ascunse de ochii vizitatorilor, iar informaţiile erau colectate în trei săli de calculatoare, spune Farmer, precizând că ştie aceste lucruri chiar de la Esptein, pentru care a lucrat o perioadă în anii ’90.

Unul dintre cei spionaţi de Esptein este chiar prinţul Andrew, care s-a aflat de cel puţin două ori acolo, mereu însoţit de o femeie.

Conform The Sun, care a consultat aceste planuri, ferma Zorro dispune de un spaţiu subteran de 8.000 de metri pătraţi care include o zonă de fitness, camere de masaj, piscină şi jacuzzi. În plus, include şi trei camere tehnice, doar că acestea, după cum spune Farmer, erau nişte săli imense pline cu calculatoare

„Toate reşedinţele lui Epstein aveau astfel de camere tehnice şi sisteme de tuneluri. Ştiu asta pentru că Epstein mi-a spus”, a declarat Maria Farmer pentru The Sun, citează adevărul.ro

Prinţul Andrew a petrecut şapte zile acolo cu neurochirurgul Melanie Walker, prezentată drept „prietenă”.

Fiul reginei Elisabeta a II-a ar fi petrecut în 2001 două zile la fermă şi cu Virginia Roberts, femeia care îl acuză în prezent de abuz sexual.

Virginia Roberts Giuffre a deschis procesul împotriva prinţului Andrew în luna august și susţine că a fost forţată să întreţină relaţii sexuale cu alteţa regală pe când ea avea vârsta de 17 ani.

VEZI MAI MULTE AICI 

Prinţul Andrew urmează să se confrunte cu un proces civil la New York, deoarece cererea sa de respingere a cazului de agresiune sexuală al Virginiei Giuffre a fost respinsă miercuri de un judecător, scrie Variety. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel