Prințul Andrew, fiul Reginei Elisabeta, SPIONAT de Jeffrey Epstein. Dezvăluiri în dosarul hărțuirii, despre obsesiile miliardarului mort

Foto: Instagram The Duke of York
Foto: Instagram The Duke of York

Noi mărturii despre Jeffrey Epstein ies la iveală, deși au trecut doi ani de la moartea sa. Cum își spiona invitații, inclusiv pe Prințul Andrew, fiul Reginei Elisabeta.

La mai bine de doi ani de la moartea lui Jeffrey Epstein, noi detalii ies la iveală despre ciudăţeniile miliardarului condamnat pentru pedofilie ce avea prieteni şi cunoscuţi în elita americană şi cea internaţională, dar și în Familia Regală britanică. Conform unei foste angajate, Epstein avea trei săli de calculatoare pentru a-şi spiona vizitatorii la ferma sa din statul New Mexico.

Pe 10 august 2019, Jeffrey Epstein a fost găsit mort în celula sa din Metropolitan Correctional Center unde îşi aştepta procesul pentru trafic cu minore, în care risca să fie condamnat la închisoare pe viaţă. Cu zece ani mai devreme, acesta fusese deja declarat vinovat de faptul că a plătit minore şi le-a abuzat. Înainte de a intra în vizorul autorităţilor, Jeffrey Epstein era lăudat de Donald Trump după o întâlnire, îşi punea avionul la dispoziţia lui Bill Clinton, îşi petrecea vacanţele cu prinţul Andrew şi găzduia dezbateri cu minţi strălucite din diverse domenii.

Epstein era foarte interesat de transumanism, inseminare şi criogenie, iar ferma Zorro, din New Mexico, ar fi fost văzută ca un laborator pentru unele proiecte.

Ferma lui Epstein, cuib de spionaj. Înregistrări cu Prințul Andrew, fiul Reginei Elisabeta

Potrivit Mariei Farmer, prima femeie care l-a acuzat de viol pe Epstein, ferma Zorro era şi un fel de cuib de spionaj. Dispozitive de înregistrări video şi audio erau amplasate peste tot în fermă, ascunse de ochii vizitatorilor, iar informaţiile erau colectate în trei săli de calculatoare, spune Farmer, precizând că ştie aceste lucruri chiar de la Esptein, pentru care a lucrat o perioadă în anii ’90.

Unul dintre cei spionaţi de Esptein este chiar prinţul Andrew, care s-a aflat de cel puţin două ori acolo, mereu însoţit de o femeie.

Conform The Sun, care a consultat aceste planuri, ferma Zorro dispune de un spaţiu subteran de 8.000 de metri pătraţi care include o zonă de fitness, camere de masaj, piscină şi jacuzzi. În plus, include şi trei camere tehnice, doar că acestea, după cum spune Farmer, erau nişte săli imense pline cu calculatoare

„Toate reşedinţele lui Epstein aveau astfel de camere tehnice şi sisteme de tuneluri. Ştiu asta pentru că Epstein mi-a spus”, a declarat Maria Farmer pentru The Sun, citează adevărul.ro

Prințul Andrew neagă toate acuzațiile

Prinţul Andrew a petrecut şapte zile acolo cu neurochirurgul Melanie Walker, prezentată drept „prietenă”.

Fiul reginei Elisabeta a II-a ar fi petrecut în 2001 două zile la fermă şi cu Virginia Roberts, femeia care îl acuză în prezent de abuz sexual.

Virginia Roberts Giuffre a deschis procesul împotriva prinţului Andrew în luna august și susţine că a fost forţată să întreţină relaţii sexuale cu alteţa regală pe când ea avea vârsta de 17 ani.

Prinţul Andrew a negat categoric toate acuzațiile, iar Palatul Buckingham a transmis că acuzaţiile sunt „false şi nefondate”.

Din documente reiese că Giuffre „era constrânsă prin ameninţări directe sau sugerate de Jeffrey Epstein, Maxwell şi/sau prinţul Andrew să întreţină relaţii sexuale cu prinţul Andrew” şi că s-a temut pentru viaţa ei sau de alte repercusiuni dacă nu se supunea cerinţelor.

Este precizat că prinţul Andrew ştia că ea era victimă a traficului de persoane şi că femeia a suferit şi continuă să sufere psihic din această cauză.

În timp ce prinţul Andrew este aşteptat să se prezinte în instanţă, ferma Zorro îşi aşteaptă noul proprietar, fiind scoasă la vânzare pentru 27,5 milioane de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel