Prinţesa Charlotte va urma din septembrie cursurile aceleiaşi şcoli private din sudul Londrei

Prinţesa Charlotte, a patra în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, va urma din septembrie cursurile aceleiaşi şcoli private din sudul Londrei ca şi fratele ei mai mare, George, a anunţat vineri Palatul Kensington, relatează Reuters.

Charlotte, în vârstă de 4 ani, cel de-al doilea copil al ducelui şi ducesei de Cambridge, William şi Kate, şi strănepoata Reginei Elisabeta a II-a, va merge la şcoala Thomas's Battersea, unde George, 5 ani, este elev din 2017.

"Suntem încântaţi că ducele şi ducesa de Cambridge au decis ca prinţesa Charlotte să se alăture fratelui ei mai mare, prinţul George, la Thomas's Battersea", a declarat directorul şcolii, Simon O'Malley, într-un comunicat.

"Aşteptam cu nerăbdare să o primim pe ea şi pe toţi noii noştri elevi la şcoală în septembrie", a mai spus el.

Poliţia a anunţat în 2017 că va revizui măsurile de securitate la şcoala din sudul Londrei, după ce o femeie de 40 de ani a fost arestată sub suspiciunea de tentativă de efracţie, la doar o săptămână după ce prinţul George a început studiile la această instituţie.

La şcoala Thomas Battersea învaţă 560 de băieţi şi fete cu vârste între 4 şi 13 ani. Taxa anuală pentru copiii de 4 ani este în jur de 19.000 de lire sterline (24.000 de dolari). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel