Principesa Moștenitoare Margareta a României, în vizită la Uzinele Dacia, la invitația lui Nicolas Maure

Principesa Moștenitoare Margareta a României a vizitat miercuri, 8 octombrie, Uzinele Dacia de la Mioveni, la invitația președintelui-director general al Dacia, Nicolas Maure.

Alteța Sa Regală a vizitat departamentul Montaj din cadrul Uzinei Vehicule Dacia, precum și departamentul Asamblaj Motoare H4 al Uzinei Mecanică și Șasiuri Dacia, informează romaniaregala.ro.

La finalul vizitei, Principesa Moștenitoare a avut o scurtă întâlnire cu mai multe angajate din cadrul Departamentului Asamblaj Motoare H4.

Dacia este unul dintre partenerii Fundației Principesa Margareta a României, susţinând, din acest an, programul naţional "Tinere Talente". În cadrul acestui program, muzicieni și artiști plastici, cu vârste cuprinse între 14 şi 24 ani, lipsiţi de mijloacele financiare necesare dezvoltării carierei artistice, beneficiază de o bursă în valoare de 2.000 euro, de sesiuni de mentorat, de o tabără de creaţie la Tescani, precum și de numeroase evenimente de promovare.

Vezi și: Nicolas Maure, director general Dacia: Unele proiecte ar putea fi alocate uzinei din Turcia și nu celei din România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel