PRIMUL deputat care i se opune lui Ludovic Orban privind alegerile! ”Profund GREȘIT!”

Un deputat PNL nu este de acord cu comasarea alegerilor!

Deputatul PNL Daniel Gheorghe a zis că nu este de acord cu alegerile comasate. Practic, parlamentarul nu este de acord cu Ludovic Orban.

”Ce mai bună soluție o rerprezintă alegerile anticipate. Dar pentru a ajunge acolo există doi cai: în primul rând, moțiunea de cenzură inițiată de PSD și alte formațiuni politice, în al doilea rând există varianta în care Guvernul să meargă spre soluția demisiei. (...) Din start vreau să spun că ideea de a comasa alegerile este profund greșită și neconstituțională. Avem de-a face pe de-o parte cu alegerea administrației locale, consilii județene, consilii locale, primării, iar pe cealaltă parte, alegerea deputaților și senatorilor. Aceste lucruri nu trebuie să se suprapună. Poate sunt unii oameni care vor să candideze și ca primar, și ca parlamentar”, a zis Daniel Gheorghe la Antena 3 în emisiunea realizată de Cătălina Porumbel.

Ludovic Orban susține ca alegerile anticipate să fie organizate simultan cu alegerile locale.

Organizarea simultană a alegerilor parlamentare cu cele locale a fost declarată neconstituțională de Curtea Constituțională în 2011.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel