Primarul interimar al Buzăului, mesaj-cheie pentru Boșcodeală (PSD)

Viceprimarul Fănică Bârlă, succesorul primarului Constantin Boșcodeală la Primăria Buzău, până în iunie când vor fi alegeri, a transmis un mesaj de suflet pentru fostul edil, omul cu care a lucrat o bună perioadă de timp.

"Nu sunt nas, fin, cuscru, cumatru, var, unchi... sunt doar un camarad ! Sunt 17 ani care s-au bazat doar pe incredere, seriozitate, munca, respect, bun simt si aproape de oameni... am infaptuit foarte multe, mai aveam multe de facut !

Sunt in lume doua feluri de averi. Cea provenita din suflet, din educatie, din caracter si bun simt, din munca si increderea in oameni, din dragostea pentru semenii nostri ... iar aceasta avere nu o sa o puteti pierde niciodata si o sa va puteti bucura de ea in fiecare zi. Mai sunt si averile financiare, ale unor oameni "mici" risipite doar pentru a demola, de a distruge oameni si imagini, pentru a dezbina, a semana ura si dispret intre semeni, pentru a se catara cat mai sus in viata publica. Aceste averi pier odata si odata. Ati fost in centrul atentiei publice 20 de ani sprijinit de zeci si zeci de mii de voturi... deci de oameni... si au fost deajuns doar 2 (doua) voturi sa iesiti (temporar) din viata publica. Aceasta este "adevarata" democratie din Romania, aceasta este schimbarea mult dorita...

Pentru toate aceste motive dar nu numai, Domnule Primar Constantin Boscodeala, ati avut si veti avea intotdeauna respectul meu !", a transmis Fănică Bârlă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel